2491028155 Αχιλλέως 8, Φάρσαλα chris.nicopoulos@yahoo.com
banner image

 

 

Dr ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ειδικός Καρδιολόγος | Φάρσαλα ΛάρισαΟ Νικόπουλος Χρήστος είναι καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Φάρσαλα από το 2004. 

Με άρτιο, σύγχρονο και ψηφιακό καρδιολογικό εξοπλισμό, καθώς και γνώση και εμπειρία αντιμετωπίζουμε κάθε περιστατικό εξατομικευμένα, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ

Μια απλή εξέταση καταγραφής της ηλεκτρικής δραστηριότητας των μυών της παλλόμενης καρδιάς, που μπορεί να μας δώσει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για πλήθος καρδιακών παθήσεων και για την υγεία του ασθενούς.

TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ

TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ

Το διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς είναι μια εξέταση, όπου με τη βοήθεια των υπερήχων, ο ιατρός μπορεί να δει την ανατομία της καρδιάς και να εκτιμήσει τη λειτουργία των κοιλοτήτων και των βαλβίδων της.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΟΠΩΣΕΩΣ

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΟΠΩΣΕΩΣ

Η εξέταση που διαρκεί περίπου 30 λεπτά και διενεργείται σε εργομετρικό ποδήλατο, για τη διερεύνηση πιθανής στεφανιαίας νόσου, καθώς και τη μελέτη της λειτουργικής ικανότητας καρδιοπαθών.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Στο ιατρείο του ειδικού καρδιολόγου Χρήστου Νικόπουλου, στα Φάρσαλα, πρωταρχικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ ιατρού και εξεταζόμενου, που θα αποτελέσει τη βάση για μια άρτια συνεργασία και ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ