2491028155 Αχιλλέως 8, Φάρσαλα chris.nicopoulos@yahoo.com
hero image
banner image
 
 
 
 
 
 
Dr ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ειδικός Καρδιολόγος | Φάρσαλα Λάρισα


Στο ιατρείο του ειδικού καρδιολόγου Χρήστου Νικόπουλου, στα Φάρσαλα, πρωταρχικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ ιατρού και εξεταζόμενου, που θα αποτελέσει τη βάση για μια άρτια συνεργασία και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με άρτιο, σύγχρονο και ψηφιακό καρδιολογικό εξοπλισμό, καθώς και γνώση και εμπειρία αντιμετωπίζουμε κάθε περιστατικό εξατομικευμένα, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ο ιατρός, διαθέτοντας κλινική εμπειρία και εκπαίδευση σε ένα ευρύ φάσμα της καρδιολογίας, μεριμνά για την ακριβή προσέγγιση και άμεση λύση κάθε καρδιολογικού ζητήματος, αναβαθμίζοντας ολοένα το επίπεδο των υπηρεσιών μας μέσα από συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ
Μια απλή εξέταση καταγραφής της ηλεκτρικής δραστηριότητας των μυών της παλλόμενης καρδιάς, που μπορεί να μας δώσει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για πλήθος καρδιακών παθήσεων και για την υγεία του ασθενούς.
 
     
     
 
TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ
Το διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς είναι μια εξέταση, όπου με τη βοήθεια των υπερήχων, ο ιατρός μπορεί να δει την ανατομία της καρδιάς και να εκτιμήσει τη λειτουργία των κοιλοτήτων και των βαλβίδων της (φυσιολογία).
 
     
     
 
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΟΣ & ΠΡΟΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Χορήγηση βεβαίωσης για αθλητικές δραστηριότητες ή το σχολείο, έπειτα από λήψη του ιατρικού ιστορικού σε συνδυασμό με την φυσική εξέταση, το ηλεκτροκαρδιογράφημα και πιθανώς το triplex καρδιάς.
 
     
 
     
 
ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ (ΤΕΣΤ) ΚΟΠΩΣΕΩΣ
Η εξέταση που διαρκεί περίπου 30 λεπτά και διενεργείται σε εργομετρικό ποδήλατο, για τη διερεύνηση πιθανής στεφανιαίας νόσου, καθώς και τη μελέτη της λειτουργικής ικανότητας καρδιοπαθών.
 
     
     
 
HOLTER ΡΥΘΜΟΥ
Προσφέρει μία καταγραφή του ηλεκτροκαρδιογραφήματος για 24 ή και πλέον ώρες και τοποθετείται σε περίπτωση συμπτωμάτων όπως απρόκλητες ταχυκαρδίες, ζάλη ή τάση λιποθυμίας για να εντοπιστούν και να διαγνωσθούν πιθανές διαταραχές του ρυθμού ή της καρδιακής συχνότητας.
 
     
     
 
HOLTER ΠΙΕΣΕΩΣ
Προσφέρει μια 24ωρη περιοδική μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, ώστε να μπορεί να διαπιστωθεί αν ο ασθενής πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση ή αν ανταποκρίνεται σε αντιυπερτασική αγωγή που του χορηγείται, προσφέροντας πιο αξιόπιστες πληροφορίες συγκριτικά με μία μέτρηση στο ιατρείο.
 
     
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.