2491028155 Αχιλλέως 8, Φάρσαλα chris.nicopoulos@yahoo.com
hero image
banner image
 
 
 
 
Dr ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ειδικός Καρδιολόγος | Φάρσαλα Λάρισα


Ο Νικόπουλος Χρήστος είναι καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Φάρσαλα από το 2004. 

Εισήχθη μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων το 1989 και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1995.

Κατά τη φοίτησή του διετέλεσε για ένα χρόνο εσωτερικός βοηθός στην έδρα της ανατομίας, όπου συμμετείχε στην εκπαίδευση των δευτεροετών φοιτητών στο συγκεκριμένο μάθημα. 

Διετέλεσε επίσης για 3 έτη εσωτερικός βοηθός στην έδρα της φυσιολογίας υπό τον καθηγητή Π.Κ. Μπεχράκη με κύριο αντικείμενο την έρευνα στο συγκεκριμένο τομέα. 

Ειδικεύτηκε στην καρδιολογία στο Γενικό και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας καθώς και στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Έλαβε τον 2004 τον τίτλο της ειδικότητας της Καρδιολογίας από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. 

Το 2010 μετεκπαιδεύτηκε στις νεότερες τεχνικές υπερήχων καρδιάς στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο δυναμικό υπερηχογράφημα καρδιάς (stress echo) και έλαβε την άδεια εκτέλεσης της εξέτασης από το ΚΕΣΥ, κατόπιν εξετάσεων. 

Το 2012 έλαβε πιστοποίηση στο διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς σε ευρωπαϊκό επίπεδο, από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία, κατόπιν εξετάσεων θεωρητικής και πρακτικής ικανότητας την οποία πιστοποίηση διατηρεί έως σήμερα. 

Εκπαιδεύτηκε και έλαβε master στο triplex αγγείων το 2016 στο πλαίσιο διακρατικού μεταπτυχιακού της Ιατρικής Σχολής Λάρισας σε συνεργασία με την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Γένοβας. 

Ο ιατρός συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό διεθνών και ελληνικών συνεδρίων και έχει δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά.

 

 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.